Annons

Ny vd på Växjöföretaget

Växjö • Publicerad 14 februari 2020
Foto: Pressbild

Växjöföretaget Advisory har rekryterat en ny vd. Det är Eric Wickell, som tidigare har varit kommersiell chef på Växjö Småland Airport och ansvarig för att skapa, rekrytera, utbilda och driftsätta nya Scandinavian Mountains Airport i Sälen.

– Efter 19 år inom flyg & besöksindustrin känns det fantastiskt spännande att jag nu fått möjligheten att kliva in som partner i ett så expansivt bolag som Advisory. Under min tid på Växjö Småland Airport har jag som kund kunnat bevittna Advisorys fantastiska engagemang mot såväl kunder, men också deras samhällsnyttiga insatser genom Växjö Charity, säger Eric Wickell.

Annons

Han blir förutom vd även partner på Advisory. Bolaget har 15 anställda och kontor i Växjö, Kalmar och Göteborg.

– När vi sökt en ny VD har målet varit att hitta någon som ser vad vi gör, men också har en tydlig vision om hur vi kan försätta vår resa. Med Erics hjälp ser vi någon som kan förädla & utveckla våra processer & därigenom också vårt erbjudande, säger Kristoffer Dahl, nuvarande vd på Advisory.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons