Ny vinst för Växjö Vipers

Mullsjö • Publicerad 19 november 2019
.
.Foto: KRISTER ANDERSSON

I söndags tog Växjö Vipers sin första seger efter fem raka förluster när de vann med 9–4 mot Sirius. Under tisdagskvällen spelade laget till sig ännu en vinst när de mötte Mullsjö på bortaplan.

Den första perioden slutade 1–1. Mullsjö gjorde det första målet men Vipers Karljohan Ahlroth kvitterade. I den andra perioden tog Växjö ledningen genom två snabba mål. Det första bedömdes vara ett självmål då André Anderssons skott gick i nät via en Mullsjöspelare. Det andra gjordes av Christopher Holmér. Hemmalaget svarade med att kvittera till 3–3 men inför tredje perioden ledde Växjö med ett mål. Målskytt var André Andersson.

Manuel Engel ökade till 5–3 och trots att Mullsjö fick in ett reduceringsmål innan matchen var över så räckte 5–4 till en ny seger för Vipers. Nästa match spelade laget mot Jönköping på lördag.