unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya beskedet om Matnatten i Växjö

Foto: Nadia Hagberg

Matnatten i Växjö har blivit en stor succé med fullbokade kvällar sedan starten. Men det blir ingen krogsafari där hundratals matentusiaster får prova åtta av stans krogar i höst. Evenemanget, som flyttades från i våras till den 21 oktober, ställs in på grund av coronapandemin.

”Vi tvingas tyvärr att ställa in detta arrangemang. Detta för att dom nya reglerna gör det svårare för restauranger att vara med på Matnatten (servering måste ske vid bord, istället för barn/stående). Detta gör att vi inte hittar nog med bra restauranger som kan vara med för tillfället”, skriver Matnatten på Facebook.

Biljetter kommer att bli återköpta och sker automatiskt. Matnatten meddelar också att de kommer tillbaka så fort restaurangerna upplever att de kan vara med igen.