Annons

Nya beskedet om Matnatten i Växjö

Växjö • Publicerad 17 oktober 2020
Foto: Nadia Hagberg

Matnatten i Växjö har blivit en stor succé med fullbokade kvällar sedan starten. Men det blir ingen krogsafari där hundratals matentusiaster får prova åtta av stans krogar i höst. Evenemanget, som flyttades från i våras till den 21 oktober, ställs in på grund av coronapandemin.

”Vi tvingas tyvärr att ställa in detta arrangemang. Detta för att dom nya reglerna gör det svårare för restauranger att vara med på Matnatten (servering måste ske vid bord, istället för barn/stående). Detta gör att vi inte hittar nog med bra restauranger som kan vara med för tillfället”, skriver Matnatten på Facebook.

Biljetter kommer att bli återköpta och sker automatiskt. Matnatten meddelar också att de kommer tillbaka så fort restaurangerna upplever att de kan vara med igen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons