GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Nya dödsfall i länet – men färre på sjukhus

     Kronoberg • Publicerad 31 maj 2021
     .
     .
     Foto: clifford johansen

     Sedan i fredags har två patienter med covid-19 avlidit på sjukhus i Kronoberg. Enligt Region Kronobergs uppdaterings kring coronaläget i länet har nu 315 personer avlidit till följd av sjukdomen.

     56 nya fall av covid-19 har konstaterats i länet sedan i fredags men allt färre är i behov av sjukhusvård. 15 personer vårdas på sjukhus, varav två på iva. Det är tre färre patienter på sjukhus än under fredagen.

     Totalt har Kronoberg haft 21 799 konstaterade fall av covid-19 sedan pandemins start.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.