Annons

Nya entreprenörer sökes till Evedal

Växjö • Publicerad 14 november 2019
Evedals vandrarhem.
Evedals vandrarhem.Foto: Lennart Ernstsson

Växjö kommun söker nya entreprenörer till Evedal. Kommunen och Vöfab har gått ut med en upphandling för verksamheterna på området. Det gäller tre olika delar, Evedals vandrarhem och de tre stugorna Berghälla, Svensborg och Lillstugan, Evedals station som har caféverksamhet sommartid samt Vilhelmshill med lokaler för fest och andra aktiviteter.

Entreprenörer kan välja att lägga anbud på en eller flera av delarna. De entreprenörer och föreningar som driver verksamheterna idag kommer inte att vara kvar. Avtalen är uppsagda eller löper ut. Växjö kommuns mål är att de nya entreprenörerna ska finnas på plats den 1 april 2020.

Målet är att de olika verksamheterna på Evedal året runt blir en positiv del i utvecklingen av Evedalsområdet och hela Växjö kommun, som turism- och utflyktsmål, skriver Växjö kommun i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons