Annons

Nya lägenheter släpps till försäljning

Växjö • Publicerad 23 november 2021
Foto: Pressbild

Obos Kärnhem ska bygga 70 nya lägenheter vid stationsområdet i Växjö. I september säljstartade bostadsutvecklaren etapp 1 med 35 lägenheter. Under tisdagen säljstartade etapp 2, med lika många lägenheter.

Brf Norra Station kommer att inrymma 70 lägenheter som varierar i storlek mellan 1–5 rum och kök och en yta på 33–121 kvadratmeter. Fastigheten har en gemensam takterrass, styrelserum som även kan användas som gästlägenhet och affärslokaler på bottenplan. Lägenheterna har också en balkong eller uteplats.

Annons

– Med gemensamma sociala ytor skapar vi möjligheter för ett socialt liv mellan de boende. Lägenheterna med balkong har minimal insyn för att också skapa en privat känsla. Vårt fokus har varit att skapa bostäder med höga värden för de boende och det stora intresset för Brf Norra Station visar hur attraktivt Norra stationsområdet är, säger Emil Kroll, försäljningschef på Obos Kärnhem, i ett pressmeddelande.

Projektet har hittills fått över 600 intresseanmälningar.

Inflyttning i Brf Norra Station förväntas ske under vintern 2024.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons