GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Nya lägenheter släpps till försäljning

     Växjö • Publicerad tisdag 15:38
     Foto: Pressbild

     Obos Kärnhem ska bygga 70 nya lägenheter vid stationsområdet i Växjö. I september säljstartade bostadsutvecklaren etapp 1 med 35 lägenheter. Under tisdagen säljstartade etapp 2, med lika många lägenheter.

     Brf Norra Station kommer att inrymma 70 lägenheter som varierar i storlek mellan 1–5 rum och kök och en yta på 33–121 kvadratmeter. Fastigheten har en gemensam takterrass, styrelserum som även kan användas som gästlägenhet och affärslokaler på bottenplan. Lägenheterna har också en balkong eller uteplats.

     – Med gemensamma sociala ytor skapar vi möjligheter för ett socialt liv mellan de boende. Lägenheterna med balkong har minimal insyn för att också skapa en privat känsla. Vårt fokus har varit att skapa bostäder med höga värden för de boende och det stora intresset för Brf Norra Station visar hur attraktivt Norra stationsområdet är, säger Emil Kroll, försäljningschef på Obos Kärnhem, i ett pressmeddelande.

     Projektet har hittills fått över 600 intresseanmälningar.

     Inflyttning i Brf Norra Station förväntas ske under vintern 2024.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.