Annons

Nya parkeringsplatser vid arenan

Växjö • Publicerad 11 februari 2019
Foto: Mikael Ornhem

Flera handikapplatser har tagits bort vid Vida Arena. Det har också tvingat rullstolsburna att parkera flera hundra meter från arenan.

– APP Fastigheter har tagit bort två handikapplatser vid arenan då man köpte marken av Växjö kommun. För att ta tillbaka platserna som vi blev av med har vi utökat platserna utanför Vida Arena och själva bekostat flytten av pollaren som kommer att stänga möjligheten att köra in på arenatorget, säger Roger Johansson, fastighet- och driftsansvarig på Vida Arena, till Smålandsposten.

Annons

De nya platserna kommer att ligga i anslutning till de tidigare platserna, vid den sydöstra ingången till arenan.

– Vi har inte kunnat göra så mycket åt det eftersom det inte är vår mark, men det är ändå vi som får kritiken för att vi inte har en tillgänglig arena för alla. Vi vill så klart att alla ska kunna gå på hockey oavsett rörelseförmåga och känna sig välkomna, säger Roger Johansson till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons