Annons

Nysatsning på Kafé de luxe

Växjö • Publicerad 3 januari 2019
Foto: Filip Sjöfors

Kafé de luxe har sedan starten för snart 14 år sedan haft nattklubb varje fredag och lördag. Men efter över 700 fredagskvällar med dj och dans har ägarna beslutat att ändra upplägget.

– Vi kommer att satsa mer kraft på lördagarnas danstillställningar, medan fredagen kommer bli veckans konstnärligt fria kväll. Vi har alltid haft ambitionen att skapa ett utbud som tilltalar oss själva, och inte försöka söka efter andras behov. Med åren har vi själva känt att det räcker med nattklubb en kväll i veckan, medan konsertverksamheten behöver mer utrymme, säger delägaren Nils Hector i ett pressmeddelande.

Annons

Den nya satsningen innebär bland annat att lokalen i källaren kan komma att inrymma temakvällar och konserter på fredagskvällarna.

– Vi är trötta på att vara crowd-pleasers. Genom det nya upplägget kommer vi kunna jobba med riktigt nischade musikkvällar utan tvång att tillfredsställa danspublikens önskemål. En konstnärlig frihet som vi inte upplevt på helgkvällar förut, och som möjliggör nya spännande samarbeten, säger Nils Hector.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons