Annons

Nytt jätteavtal för Växjöföretaget

Publicerad 6 juli 2017
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten
Foto: Robin Sparf, Smålandsposten

Oslo kommun har tecknat ett avtal med Växjöföretaget IST, som blir leverantör av en ny skoladministrativ lösning för elever, lärare och föräldrar i kommunens skolor. Uppdraget gäller över 170 skolor med ungefär 80 000 elever totalt.

– Vi är enormt glada och stolta över att Oslo kommun väljer IST som leverantör. Med den nya lösningen får skolorna tillgång till verktyg som förbättrar och förenklar samverkan mellan de olika roller och system som finns i skolan. Alla som har barn i skolåldern vet hur viktigt det är att kommunikationen i skolan fungerar och vi ser att det kommer att göra stor skillnad, säger Odd Henning Dypvik, Head of Business Region Norway, i ett pressmeddelande.

Avtalet gäller från och med idag, den 5 juli, till tidigast år 2020. Avtalet beräknas vara värt ungefär 51 miljoner norska kronor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons