unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nytt jobb för Växjös tränare

Magnus Olsson.
Magnus Olsson.
Foto: Lena Gunnarsson

Växjö DFF ligger sist i allsvenskan. Nu förändrar jumbolaget i ledarstaben. Magnus Olsson slutar som A-lagstränare och blir istället ny sportchef. Framöver kommer Maria Nilsson att bli huvudansvarig tränare med Eric Lindgren som assisterande.

– Den sportsliga utmaningen ser jag fram emot och det viktigaste nu är att alla tror på det vi gör. Det finns massor av poäng kvar att spela om den här säsongen, säger Maria Nilsson till Minboll.se.

Magnus Olsson har sedan en tid tillbaka fått hjälpa Johnny Lindman, som sitter i stylresen och skött sportchefsjobbet på ideell basis, med en hel del sysslor. Det har gått ut över resultatet på planen. Läs mer här.

Maria Nilsson.
Maria Nilsson.
Foto: Filip Sjofors