Annons

Nytt uppdrag för näringslivsprofilen

Växjö • Publicerad 27 december 2021
Fredrick Göthberg börjar arbeta för Växjö Vipers.
Fredrick Göthberg börjar arbeta för Växjö Vipers.Foto: Privat

Växjö Vipers bygger för framtiden med nya Nivika Center, en ny grafisk plattform och en satsning på en ny marknads- och försäljningsorganisation. De rekryterar Fredrick Göthberg och målvakten Viktor Kastengren som ska arbeta med försäljnings- och marknadsfrågor.

– Vi inom Växjö Vipers är mycket glada över att kunna knyta Fredrick Göthberg och Viktor Kastengren till oss gällande ärenden inom Försäljning och Marknad. Fredrick med stor och bred erfarenhet samt Viktor med sin bakgrund och även verksam inom Elitlaget blir en perfekt kombo. Med Vipers nya avstamp hoppas vi många partners vill följa med på föreningens spännande resa, säger Mathias Jordevik, verksamhetschef för Växjö Vipers.

Viktor Kastengren är målvakt i Växjö Vipers och tar nu plats i marknads- och försäljningsorganisationen.
Viktor Kastengren är målvakt i Växjö Vipers och tar nu plats i marknads- och försäljningsorganisationen.Foto: LENA GUNNARSSON
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons