Annons

Nytt vinterresmål från Växjö

Växjö • Publicerad 27 september 2018
Foto: Filip Sjöfors, Smålandsposten

I vinter är det premiär för ett nytt resmål från Växjö Småland Airport. Det är researrangören Qtravel som kommer att börja resa till Spaniens största skidområde, Baqueira-Beret.

– Det är fantastiskt roligt att vi kan erbjuda denna spännande skidort direkt från Växjö den kommande vintern. Det blir ett nytt vinterresmål förutom våra populära resor till Andorra samt soldestinationerna Gran Canaria och Teneriffa. Vi vet att skidintresset här är stort och är väldigt glada att Qtravel fortsätter sin satsning på Växjöregionen, säger Växjö Småland Airports vd Ulf Axelsson.

Flygen kommer att landa i Lleida och därefter blir det två timmars busstransfer till Baqueira-Beret. Skidområdet är uppdelat i tre sektorer, Baqueira, Beret och Bonaguia som tillsammans ger 157 kilometer pist.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons