GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Omsorgstagare på äldreboenden smittade

     Kronoberg • Publicerad 10 september 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Jonas Engman

     Den senaste tiden har covid-19 konstaterats på äldreboenden i länet igen, rapporterar Smålandsposten som har tagit del av Länsstyrelsens siffror.

     Smittan fortsätter att öka och under förra veckan har även provtagningarna ökat. De flesta som har testats positivt är ovaccinerade, enligt den senaste lägesrapporten från Länsstyrelsen i Kronoberg.

     I Växjö kommun har sammanlagt sex omsorgstagare blivit smittade, skriver Smålandsposten. En av de smittade bor på ett kommunalt boende medan de fem andra har insjuknat på privata särskilda boenden.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.