Annons

Öppnar i Växjö - vill nyanställa 30 personer

Växjö • Publicerad 14 juni 2018

IT-bolaget Pdb Datasystem AB nyetablerar sig i Växjö. Under torsdagen meddelade företaget att de öppnar ett kontor i Växjö och har som mål att anställa minst 20 personer inom några år.

– Växjö är en region med kraftig tillväxt där IT har ett starkt fäste. Vi har kunder i området och för att kunna serva dem bättre är det bra med närvaro. Där finns också många företag inom tillverkande industri och logistik, branscher där vi är väldigt starka och kan erbjuda vårt unika tjänsteutbud, säger Pdb:s vd Stefan Selvander i ett pressmeddelande.

Annons

Kontoret kommer att öppna den 1 september på Videum Science Park i Växjö. Det blir koncernens tredje kontor i Sverige. Mattias Gröndahl, affärsutvecklare inom BI (Beslutsstöd), blir kontorschef i Växjö.

– Kompetensförsörjning är en förutsättning för Pdb:s tillväxt och i Växjö finns mycket bra underlag, inte minst med tanke på universitetet. Vi siktar på att vara minst 20-30 personer på Växjö-kontoret inom några år, säger han i pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons