Annons

Ordförande prisas i länet

Växjö • Publicerad 18 november 2021
Per-Åke Holgersson, Länsförsäkring Kronoberg, är länets kandidat till Guldklubban 2021.
Per-Åke Holgersson, Länsförsäkring Kronoberg, är länets kandidat till Guldklubban 2021.Foto: Urban Nilsson

Länsförsäkring Kronobergs styrelseordförande Per-Åke Holgersson har utsetts till årets styrelseordförande i Kronobergs län. Priset delas ut av Styrelseakademien Sydost och Deloitte.

Per-Åke Holgersson är nu Kronobergs kandidat till den nationella guldklubban som delas ut den 1 december. Syftet med priset är att lyfta fram goda förebilder för ordförandeskapet.

Annons

Fyra ordförande från Kronoberg har tidigare vunnit det nationella priset. Det har varit Håkan Björklund, Balco (2006), Lars-Eric Åström, Södra skogsägarna (2007), Anders Holmberg, Veg tech (2008) och Lars Göran Johansson, Willo (2011).

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons