Annons

Organisationen inleder akut sökinsats

Växjö • Publicerad 6 maj 2019
Foto: Lars-Göran Rydqvist

En 62-årig man är försvunnen i Växjö. Polisen har kallat in hundpatruller och helikopter i sökandet. Nu genomför FIKK, en frivilligorganisation som bistår samhället vid en händelse av en kris eller katastrof, en sökinsats efter mannen.

Klockan 14.00 på måndagen inleddes en akut sökinsats efter mannen. Det går bra att ansluta efterhand, samlingsplatsen är vid McDonalds på Norremark.

"Ulf har en demenssjukdom och minnesproblem, han kan ha svårt att hitta hem. Det är därför av vikt att Polisen får kännedom om var Ulf befinner sig och att han kommer till rätta. Ulf är 183 cm lång och har smal kroppsbyggnad. Håret är glest uppe på huvudet, hårfärgen är ljus och något grått. Ulf bar vid försvinnandet glasögon och var klädd i svart jacka, blå jeans och mörkblå skor”, skriver polisen på sin hemsida.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons