Annons

Österprofilen klar för nytt jobb

Växjö • Publicerad 3 juli 2018
Foto: Lena Gunnarsson

Växjöbaserade Stål & Verktyg har rekryterat en ny försäljningschef. Det är Andreas Skagerlind, som närmast kommer från rollen som försäljnings- och marknadschef på Östers IF.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor på Stål & Verktyg fortsätta att utveckla och bearbeta den stora potential som finns i regionen. Vi skall se till att våra kunder trivs hos oss genom att skapa lönsam kundnytta, säger Andreas Skagerlind i ett pressmeddelande.

Annons

Stål & Verktyg har för närvarande 45 medarbetare och omsatte förra året ungefär 114 miljoner kronor.

– Andreas kommer redan i augusti förstärka vår säljorganisation med sitt driv och engagemang. Hans främsta uppgift blir att se till att våra kunder inom bygg & industrisektorn får bästa tänkbara service och kundnytta så att vi kan fortsätta vår tillväxtresa tillsammans, säger Henrik Löfberg, vd på Stål & Verktyg, i pressmeddelandet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons