Annons

Övningskörde i Växjö – kraschade in i byggnad

Växjö • Publicerad 22 januari 2020
Foto: Carl Carlert

Vid lunchtid på onsdagen kraschade en personbil in i en byggnad på Verkstadsgatan i Växjö. Bilen ska ha kört in i ett skyltfönster till en bilfirmas utställningshall. Enligt polisen ska föraren till bilen ha varit ute och övningskört vid tillfället. Föraren misstänks nu för misstänkt för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

– Det är en bil som färdats på Mörners väg, och som skulle svänga vänster in på Hammerdalsvägen, sen har det gått galet och man har kört rakt fram istället och hamnat rakt i skyltfönstret, säger Jalle Karlsson, insatsledare på Värends räddningstjänst, till SVT Småland.

Annons

En kvinna i 40-årsåldern, som var passagerare, har förts till sjukhuset med ambulans. SVT Småland rapporterar att en av bilarna som stod i bilhallen fick skador.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons