Annons

På Spåret-vinnaren till Växjö

Växjö • Publicerad 18 september 2019
.
.Foto: Christine Olsson

Under torsdagen gästar Gunnar Wetterberg Växjö och Videum Science Park. Han är medlem i SVT-programmet "Fråga Lund" och vann i våras "På Spåret”. Gunnar Wetterberg, som är historiker och författare, ska medverka i forumet Mötesplats Framtiden för att berätta om skogsnäringens resa från 1800-talets slöseri och rovdrift till dagens och morgondagens hållbarhet och klimatvända.

Under torsdagen hålls Nätverkardagen i syfte att föra samman drivna studenter vid Linnéuniversitetet med verksamma entreprenörer och företag i Videum Science Park. Entreprenören Peter Nygren håller en föreläsning och det blir en paneldiskussion med Adela Sejdija, Robin Backström och Gustav Einarsson.

– Vi ser dagen som ett bidrag till att stimulera såväl studenter som de som verkar i Videum Science Park till entreprenörskap. Genom dagsprogrammet, möjligheterna att lyssna på företagspitchar, utveckla företags- och produktidéer och mingla bland utställare och deltagare kan man här hitta sin framtida kompetensförsörjning, samarbetspartner eller arbetsgivare, säger Stefan Uppman, ansvarig projektledning/affärsutveckling vid Videum Science Park.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons