Annons

Parkeringsplatser tillbaka i centrala Växjö

Växjö • Publicerad 17 december 2018
I december 2017 berättade Merhej Fayad, Bella Lanterna och Håkan Fransson, Pick N go att försäljningen gått ner när Norra Järnvägsgatan var avstängd.
I december 2017 berättade Merhej Fayad, Bella Lanterna och Håkan Fransson, Pick N go att försäljningen gått ner när Norra Järnvägsgatan var avstängd.Foto: Filip Sjöfors

Sedan september 2017 har det inte varit möjligt att parkera på Norra Järnvägsgatan i Växjö. Det har fått näringsidkarna att protestera. Men nu är platserna tillbaka.

– Vi har kunnat tillmötesgå företagarnas önskemål och hade ett trevligt möte med dem i förra veckan när vi meddelade detta, säger kommunens projektledare David Johansson till Smålandsposten.

Anledningen till att parkeringsplatserna är tillbaka är att bussarna nu inte har något hållplats där. Beskedet från kommunen välkomnas förstås av restauranger och butiker utmed gatan. Läs mer om det via länken nedan.

Daniel RydströmSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons