Annons

Partiets satsning totalsågas

Växjö • Publicerad 9 juli 2018
Foto: Smålandsposten

Under förra veckan presenterade Socialdemokraterna ett landsbygdspaket för Växjö kommun. De vill bland annat behålla landsbygdsskolorna, utveckla offentliga rum på landsbygden, genomföra friluftsprogram och säkra dricksvattenförsörjning till Rottne och Braås.

Men paketet får kritik från Centerpartiets gruppledare Eva Johansson. Hon menar att Socialdemokraterna kopierat de blågrönas förslag.

Annons

– När jag såg det här trodde jag först att Socialdemokraterna blandat ihop våra budgetar. Det här är precis vad vi lagt fram, säger hon till Smålandsposten.

Gunnar Storbjörk, ordförande för Socialdemokraterna i Växjö, verkar ta kritiken med ro.

– Det är så med borgerligheten i den här stan. De har alltid redan gjort allt, och om de inte har gjort det är det på gång. Om något inte skulle vara bra är det alltid regeringens fel i deras ögon. Jag är inte förvånad över att de uttrycker sig på det här viset, säger han till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons