Patricia vinner ärofyllt pris

Växjö • Publicerad 30 april 2020
Foto: Emily Linnér

Vård- och omsorgscollege Kronoberg har korat Årets Handledare, som delas ut till en handledare i Kronoberg som utmärkt sig lite extra. Priset finns till för att uppmärksamma och fira gott arbete i vård och omsorg.

Årets Handledare 2020 är Patricia Rodriquez Oteiza på Hagalund i Växjö kommun som blev nominerad av både hennes chef, en elev och en medarbetare.

– Årets Handledare delas ut till en handledare som har ett gott bemötande till både medarbetare och omsorgstagare, är en god ambassadör för vård- och omsorgsbranschen och skapar arbetsglädje. Handledaren är en god pedagog, är engagerad i förbättringsarbete samt bidrar till en stimulerande och kreativ lärmiljö, säger Catarina Lindahl-Petäjä verksamhetsledare för Vård- och omsorgscollege Kronoberg.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.