GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Person blev påkörd på riksväg 27

     Kronoberg • Publicerad 28 juli 2021
     Platsen där olyckan skedde.
     Platsen där olyckan skedde.

     Under tidiga tisdagskvällen blev en person påkörd på riksväg 27 i Tingsryd.

     Mats Uleskogs son och sjuåriga barnbarn stod vid vägkanten för att korsa vägen när sonen träffades i armbågen av en förbipasserande bil i hög hastighet, som sedan lämnade platsen.

     – Det är en så lång rak sträcka här så folk bara gasar på. Jag har alltid sagt att trafiken här kommer bli min död någon dag, säger Mats Uleskog till Smålandsposten.

     Sonen blev liggandes intill vägkanten efter händelsen. Han fördes till sjukhus och ska opereras. Polisen rubricerar händelsen som smitning från trafikolycksplats och vållande till kroppsskada.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.