GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Pizzatävling anordnas i Växjö

     Växjö • Publicerad 17 juni 2021 • Uppdaterad 17 juni 2021
     .
     .
     Foto: Petter Trens/Borås Tidning

     Den 11 september, i samband med MAT 2021, kommer Smålandsmästerskap i pizzabakning att ske i Växjö.

     Tanken är att ungefär 20 pizzerior/restauranger ska delta och det spelar ingen roll om man är verksam i Kronoberg, Kalmar eller Jönköpings län. Varje deltagande lag kommer att få innehålla max två personer.

     Lagen ska baka och namnsätta två pizzor, en småländsk och en vegetarisk. Det ska finnas småländska råvaror på plats och grönsaker från Ekobacken som de tävlande kan arbeta med.

     Smålands pizzamästerskap är ett samarbete mellan Länsstyrelsen i Kronoberg, Region Jönköpings län, Livsmedelsutveckling Sydost och Destination Småland.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer