unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

PM & Vänner vinner nytt internationellt pris

Växjös stjärnkrog PM & Vänner har Europas bästa hotellvinlista 2020, enligt The World of Fine Wine.
– Det är en ära att få ta emot den här utmärkelsen, säger grundaren Per Bengtsson och chefssommelieren Rubén Sanz Ramiro.
Foto: PM & Vänner

The World of Fine Wines "The World’s Best Wine Lists" rankas bland de mest prestigefyllda och stränga priserna som bedömer över 4500 restauranglistor. De identifierar och hyllar exceptionella vinlistor runt om i världen.

Alla prisbelönta vinlistor måste uppnå vissa standarder i förhållande till ett antal kriterier. Det handlar bland annat om bredd, djup, intresse, kvalitet och värdet av vinsamlingen.

– Det är en ära att få ta emot den här utmärkelsen och att rikta uppmärksamheten från den internationella pressen, vinproffs och entusiaster över hela världen mot Växjö som ett vinresmål i världsklass. Speciellt i dessa tider med extraordinära svårigheter ger det hopp, stor stolthet och uppriktig tacksamhet och visar att passion och hårt arbete tillsammans med vår filosofi och vårt begåvade team kommer att fortsätta att locka gäster från hela världen, säger Per Bengtsson, grundare av PM & Vänner, och chefssommelier Rubén Sanz Ramiro.

Foto: PM & Vänner