Annons

PM & Vänners grundare invalda i Hall of Fame

Växjö • Publicerad 8 september 2020
Jonas Siljhammar, vd Visita, Per Bengtsson, vinnare av Hall of Fame, och Christer Johansson, juryns ordförande.
Jonas Siljhammar, vd Visita, Per Bengtsson, vinnare av Hall of Fame, och Christer Johansson, juryns ordförande.Foto: Visita

Per Bengtsson och Monica Carlsson, grundarna av gastrohotellet och restauranggruppen PM & Vänner, har blivit invalda i Visitas Hall of Fame. Duon får utmärkelsen för deras förmåga att hela tiden utveckla nya upplevelser och höja den gastronomiska kvaliteten.

– Jag är så otroligt glad, tacksam, och stolt ödmjuk. Vi skulle vilja dela detta med våra fantastiska medarbetare. Det betyder mycket, inte minst eftersom det är branschen som utser vinnarna, säger Per Bengtsson, kreativ ledare och grundare.

Annons

Juryn sa i samband med utdelat bland annat: ”De vill visa vad deras fantastiska landskap och vårt land kan erbjuda i form av råvaror och tradition inom matlagning. Ambitionen till ständig förnyelse och utveckling, utan att göra avkall på kvalitet och personligt engagemang är några av framgångsfaktorerna som präglar årets pristagare”.

Om priset

Visitas Hall of Fame delas ut årligen och tilldelas en person som:

• har eller har haft ett mångårigt engagemang som företagsledare inom någon av besöksnäringens branscher,

• har gjort en exceptionell och bestående insats för besöksnäringen,

• har utgjort ett mångårigt föredöme som företagsledare,

• har utgjort ett mångårigt föredöme som kreatör,

• bedriver och har bedrivit sin verksamhet i enlighet med de av Visitas föreningsstämma fastställda etiska reglerna för besöksnäringen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons