GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Polisen i Växjö och Alvesta satsar på Facebook

     Växjö • Publicerad 24 maj 2021
     Foto: Lena Gunnarsson

     Växjöprofilen Scott Goodwin startade för några år sedan upp Facebooksidan Polisen Växjö/Alvesta, som snabbt fick många följare och många som tog del av inläggen.

     De senaste åren har kontot inte varit lika aktivt men nu ska det bli ändring på det. Det finns en nystartad grupp som ska ta tag i Facebooksidan och berätta om deras vardag, informera allmänheten om vad som är på gång och ibland även efterlysa hjälp från allmänheten.

     "Vi ser fram emot att göra kontot mer levande”, skriver de ansvariga poliserna på sidan.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer