Annons

Polisen söker tips i Växjö

Växjö • Publicerad 26 juni 2019
Foto: Lena Gunnarsson

I början av juni överfölls en kvinna i 20-årsåldern på Vikaholmsallén på Teleborg i Växjö. Händelsen rubriceras som våldtäktsförsök och just nu pågår en polisutredning för att hitta gärningsmannen.

– Vi har ingen identitet på gärningsmannen och söker brett, men vi har fått in rätt många tips på personer som har dykt upp i olika sammanhang. Det handlar om män som uppträtt märkligt i samma del av Växjö eller trakasserat andra och har ett signalement som kan överensstämma med målsägandens uppgifter, säger kriminalinspektör Marcus Gustavsson, chef för polisens grova brottsgrupp i Växjö, till Smålandsposten.

Annons

Kvinnan beskriver gärningsmannen som 20-23 år gammal, cirka 180 centimeter lång, smal kroppsbyggnad, kortklippt svart hår med fixad frisyr och han hade vid överfallet trimmat skägg. Enligt Smålandsposten söker polisen fortfarande tips från någon som kan ha sett något.

Brottet inträffade den sjunde juni vid 01.30. Kvinnan lyckades ta sig från platsen trots att gärningsmannen ska ha slagit och sparkat henne.

Här saknas innehåll

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons