Annons

Polisens tips för att slippa tjuvarna

Publicerad 29 juli 2016
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

De senaste veckorna har flera inbrott med liknande tillvägagångssätt skett i Växjö, medan de boende varit bortresta. Nu går Polisen ut på sin Facebooksida med information om hur tjuvarna har agerat och vad de boende bör tänka på.

Bland annat ska tjuvarna ha ställt upp föremål vid entrédörren för att se om den några dagar senare har flyttats på. Om den står kvar på samma sätt så betyder det att ingen är hemma. Tjuvarna har också kontrollerat om någon är hemma genom att sätta post-it-lappar på brevlådan.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpolisenivaxjo.alvesta%2Fposts%2F1455519747807171&width=500" width="500" height="287" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons