GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Polisens uppmaning: ”Sluta varna”

     Växjö • Publicerad 24 september 2021
     .
     .
     Foto: ADAM WRAFTER

     Polisen genomför trafikkontroller för att se att trafikanter håller hastigheten och är nyktra. De kan också genomföra kontroller om de letar efter någon särskild person.

     Polisen upplever att bilister varnar varandra för kontrollerna. Nu uppmanar Polisen Växjö, Alvesta på Facebook att sluta med det.

     ”Vi ber er därför återigen, sluta varna varandra. Det kan innebära att kriminella och rattfyllerier missas och det är ju därför vi finns! För att motverka just detta. Vi står där av en anledning, tänk på det”, skriver Polisen Växjö, Alvesta på sin Facebooksida.

     Att varna andra trafikanter kan ge böter.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.