Annons

Pop up öppnar på Grand Samarkand

Växjö • Publicerad 10 februari 2019
Grand SamarkandFoto: Lena Gunnarsson

BR Leksaker har gått i konkurs och stängt sin butik på Grand Samarkand i Växjö. Det innebär också att lokalen är ledig för en ny hyresgäst. Planen är att en ny butik ska slå upp portarna i april månad.

Lokalen kommer dock inte att vara tom i flera månader fram till dess. Atteviks öppnar ett showroom med utställningsbilar.

Annons

– Det är mycket trevligare och roligare att det finns något i lokalen under övergångsperioden. Vid konkurser, som den med BR, blir det ofta snabba avslut men det kan ta ett tag innan en ny hyresgäst är klar och kan flytta in. Det är kul för oss och för besökarna att också kunna kolla på lite bilar, säger centrumchefen Mats Jäderberg till VXOnews.

Inledningsvis kommer det att vara fyra bilar som visas upp men från och med i slutet av nästa vecka kommer Atteviks ha hela lokalen som BR har haft. Det är en pop up fram till slutet av mars.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons