Annons

Populär restaurang i Växjö flyttar

Publicerad 12 april 2017
Foto: Emma Koivisto
Foto: Emma Koivisto

Den populära restaurangen Piazza Teatro i centrala Växjö flyttar. Efter sommaren kommer restaurangen att lämna Teatertorget för en större lokal på stationsområdet.

– Vi växer precis som Växjö och behöver större ytor eftersom vi inte får plats i våra nuvarande lokaler. Sedan har vi lite andra planer och idéer som vi ska utveckla till det positiva. Vi ska behålla vår mat och restaurang men också satsa på mer lounge och bar, säger restaurangägaren Robert Janusev.

Annons

Till den nuvarande lokalen på Teatertorget söker de nu en ny entreprenör. I och med flytten efter sommaren kommer Piazza Teatro att få minst dubbelt så stora lokaler.

– Det är fantastiskt kul, vi tror på det här. Vi kör samma upplägg och namn men ska utveckla vissa delar, säger Robert Janusev.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons