Annons

Populära butikskedjan har öppnat på Grand Samarkand

Växjö • Publicerad 17 november 2021
Foto: Pressbild

Under onsdagsförmiddagen öppnade en ny butik på Grand Samarkand. Det är den danska butikskedjan Normal som öppnat sin andra butik i Växjö i år.

– Vi ser fram emot att öppna ytterligare en butik i Växjö där vi redan fått mycket bra gensvar från besökarna, har Jan Nyberg, vd för Normal, tidigare sagt till Grand Samarkands sociala medier.

Annons

Normal öppnade en butik på Storgatan i Växjö så sent som i slutet av maj i år. Lågpriskedjan siktar på brett produktutbud med tonvikt på städartiklar, kontorsvaror, djurmat och konfektyr. Sortimentet omfattar ungefär 3 000 artiklar och genom parallellimport pressar kedjan priserna.

Under hösten har flera förändringar skett på Grand Samarkand. I och med Normals etablering är köpcentrumet nu fullt uthyrt.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons