Annons

Populära fotbollspodden med Erik Niva till Växjö

Växjö • Publicerad 18 september 2021
Erik Niva är till vardags journalist på Sportbladet.
Erik Niva är till vardags journalist på Sportbladet.Foto: JOEL MARKLUND

Fotbollspodden When We Were Kings (WWWK) med sportjournalisten Erik Niva och mediestrategen Håkan Andreasson har sänt 100 avsnitt. I höst åker duon på liveturné i 15 städer. Den 6 november kommer WWWK till Växjö konserthus.

Podcasten, som är sveriges största fotbollspodd, tar lyssnarna tillbaka i tiden till de allra största händelserna inom fotbollens historia. På turnén blir temat U21-EM 2015, som Sverige efter stor dramatik vann.

Annons

– Vårt koncept har alltid varit historieberättande förklätt i fotboll – historia, samhällskunskap och geografi. Vi tror att de mest fängslande historierna förmedlas bäst öga-mot-öga, just där och just då. Därför känns det så fantastiskt kul att nu kunna tända upp lägerelden, samla flocken och tillsammans följa bollen genom en av våra stora idrottssagor, säger Erik Niva.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons