Annons

Postnord ber om förståelse och tålamod

Kronoberg • Publicerad 2 december 2021
Foto: June Witzoe

Snöovädret i Götaland har påverkat många verksamheter. Dagens Smålandsposten kunde inte delas ut som planerat och nu har Postnord också gått ut med information om att väderförhållandena även påverkar distributionen av post och paket.

Postnord ber mottagare av post och paket att ha förståelse för att de inte kan påverka väder och trafikläge. De ber också om tålamod om man väntar på en leverans.

Annons

"Brevbärare och chaufförer jobbar på för att påverkan ska bli så liten som möjligt, och måste samtidigt tänka på sin egen säkerhet. Förseningarna kan komma att få följdverkningar de närmaste dagarna", skriver Postnord.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons