GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Prisade kommunanställde slutar – ”Uppnått det jag ville"

Växjö • Publicerad 24 mars 2021
.
.Foto: URBAN NILSSON

Växjö kommuns sjömiljöansvarige Andreas Hedrén slutar på kommunen efter nio år. I sitt arbete har han förbättrat sjöarna runtom i kommunen.

– Jag känner att jag har uppnått det jag ville, vi har fått ordning på Trummen, Växjösjön och Södra Bergundasjön och som en liten bonus är vi på väg med Norra Bergundasjön, säger Andreas Hedrén till Smålandsposten.

För två år sedan belönades han med Föreningen Vattens miljöpris Kemira-priset för sitt arbete med sjöarna. Nu ska han arbeta som tekniskt råd på mark- och miljödomstolen i Växjö, en tjänst där man hjälper juristerna på domstolen med sin specialkompetens.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.