GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Priserna på bostadsrätter sjunker i Växjö

     Växjö • Publicerad 14 juni 2021
     .
     .
     Foto: JOHANNA LUNDBERG

     Enligt Mäklarstatistik sjunker bostadsrättspriserna i Växjö. Kvadratmeterpriset på bostadsrätter var i maj det lägsta sedan juli i fjol, 27 031 kronor.

     Under mars till maj har det varit en nedgång på tre procent, jämfört med samma period förra året.

     I Kronoberg har bostadsrättspriserna fallit med nästan sju procent. Samtidigt har villapriserna i länet ökat med tre procent.

     Det senaste året har priserna på bostadsrätter i Kronoberg stigit med 9 procent, medan villapriserna stigit med 14 procent. Fritidshuspriserna i Kronoberg har stigit med 15 procent på årsbasis.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer