Annons

Profilen väljer bort Vipers

Växjö • Publicerad 6 maj 2019
Foto: Urban Nilsson

Innebandyprofilen Albin Skur driver Sveriges största innebandypodcast, Innebandysurr, tillsammans med Jesper Gribe. Han har också haft en kommunikationsroll i Endre, ett uppdrag han nu lämnar. Flera SSL-klubbar, som Växjö Vipers och Falun, har velat värvat profilen men han väljer istället Kalmarsund där han kommer att få en roll i en ny satsning på digitala medier, rörlig bild och kommunikation.

— Vi kommer att göra en storsatsning med intervjuer, hemma hos reportage med spelare och partners, arenastudio samt en tydlig profil i alla digitala kanaler. Man kommer att få möjlighet att lära känna våra spelare och parters bättre helt enkelt. Satsning kommer att ledas av Skur som idag är en härlig profil inom innebandyn med bland annat podden innebandysurr, säger Per Viberg, klubbchef i FBC Kalmarsund, till Ibnytt.se.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons