GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Projekt i Växjö prisas

Växjö • Publicerad 28 februari 2019
Foto: Stefan Silvander Ahlrik

Under torsdagen tilldelades projektet "Cancer + träning = sant" på Centrallasarettet i Växjö ”Fysioterapeuternas Kvalitetspris 2019”. Projektet drivs av sjukgymnasterna Anna Gradeen, Sofie Andersson och Anna Bergman. Priset består av diplom, blommor och en summa på 25 000 kronor.

– Det känns fantastiskt roligt. Det är en stor ära och en otrolig energiboost! Vinsten betyder mycket för oss. Det är ett bevis på att arbetet vi gör har hög kvalité och det lovar gott inför framtiden, säger sjukgymnast Anna Gradeen, som är en av initiativtagarna till projektet.

Projektet "Cancer + träning = sant" har ökat möjligheten för personer med cancersjukdomar att få evidensbaserad och personcentrerad träning. Före projektet fanns det ingen träningsgrupp för cancerpatienter men nu finns det två träningsgrupper med 25 deltagare i varje grupp samt en öppen grupp för de deltagare som önskar träna två gånger i veckan.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.