Annons

Region Kronoberg startar telefonlinje med vaccinationsstatus

Kronoberg • Publicerad 16 mars 2021
Foto: Lillian Petrovski

Många är intresserade av informationen kring vaccinationen mot covid-19. Som ett komplement till den digitala information som ges på 1177.se startar nu Region Kronoberg en telefonlinje med aktuell information. Där får man veta vilka som vaccineras just nu och hur man får en tid för vaccination.

– Det kommer mycket ny information hela tiden, och det kan vara mycket att hålla koll på. Genom att ringa detta nummer kan man vara trygg med att få aktuell information utifrån de grundläggande frågeställningarna: vilka vaccineras just nu och hur får jag en tid, säger Mathina Mölstad, tf kommunikationsdirektör i Region Kronoberg.

Det nya numret är 0470-58 60 00. Den som ringer möts av ett förinspelat aktuellt meddelande, som läses upp på svenska och sedan på engelska.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons