Annons

Regionchefen får nytt uppdrag

Kronoberg • Publicerad 8 februari 2020
Frida Boklund
Frida BoklundFoto: Lars Clason

Frida Boklund, som är Företagarnas regionchef i bland annat Kronoberg, tar nu över som regionchef på Gotland också. Därmed kommer hon att vara chef för regionerna Småland, Kalmar, Kronoberg, Östergötland och Gotland.

– Jag är extremt laddad för att ta mig an uppgiften som Företagarnas regionchef på Gotland. Inte minst ser jag fram emot att få lära känna företagen som står för den drivkraft och den kreativitet som det gotländska näringslivet representerar. Gotland är en härlig miljö att vistas och verka i men det går inte bara att flytta hit och förvänta sig att få en anställning. Du behöver tänka till och vara kreativ på ett eller annat sätt. Det är oftast under sådana här förhållanden som innovation föds och spännande företagskluster växer fram, säger Frida Boklund.

Frida tillträdde sin tjänst 1 januari 2020.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons