GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Regionen besöker Araby på sin ”vaccinturné”

     Växjö • Publicerad 20 juli 2021
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Lena Gunnarsson

     Onsdag 21 juli ger sig återigen Region Kronoberg ut på sin ”vaccinturné”, med syfte att upplysa och informera invånare om vaccinet mot covid-19. De kommer att besöka Araby klockan 15.00-20.00 och sedan den 23 juli City 11.00-16.00.

     Syftet med ”vaccinturnén” är att nå de personer som i mindre utsträckning vaccinerar sig. Regionen vill informera människor i socioekonomiskt svaga områden för att öka vaccinationsbenägenheten.

     – Platserna har bestämts i samråd med kommunerna och vi riktar in oss på områden där det finns en lägre benägenhet att vaccinera sig, säger Jenny Folkesson, Folkhälsoutvecklare vid Region Kronoberg, till Smp.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.