GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Regionen släpper på tidsbokningen för ny åldersgrupp

     Kronoberg • Publicerad 10 juni 2021
     .
     .
     Foto: PETTER ARVIDSON

     Hittills har alla över 50 år fått möjligheten att boka tid för vaccination mot covid-19. Men nu släpper Region Kronoberg på för personer som är 45-49 år från och med nästa vecka. Anledningen är att vaccintillgången är så pass god att fler kan vaccineras, enligt vaccinationssamordnaren Lena Andersson Nazzal.

     – Vi har bra med tider som det ser ut idag. De närmaste veckorna kommer vi kunna lägga mer doser på de som behöver dos 1, säger hon till Smålandsposten.

     Det finns lediga tider för de som är 50 år och äldre att boka på flera håll, bland annat i Tipshallen i Växjö.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

     Läs mer