Annons

Regionen söker sjuksköterskor

Kronoberg • Publicerad 30 december 2020
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

Region Kronoberg söker utbildade, aktiva och pensionerade sjuksköterskor som vill hjälpa till i vaccinationsarbetet mot covid-19. Målet är att alla som vill vaccineras ska ha fått vaccin under det första halvåret 2021 och regionen behöver hjälp av många sjuksköterskor både under riskgruppsvaccinationen och i den delen som vänder sig till alla över 18 år.

– Kom och hjälp till! Vi behöver dig i denna utmaning som kan ta oss förbi pandemin. Tillsammans kan vi göra detta och alla behövs. Hör av dig till oss om du är intresserad, säger Lena Nazzal som samordnar vaccinationsplaneringen i Region Kronoberg.

Annons

Vaccinationen av äldre personer på boenden och med hemtjänst, samt vårdpersonal i kommunerna har påbörjats och i februari startar vaccinationen av riskgrupper, 70+ och övrig vårdpersonal som utförs av Region Kronoberg. Senare under våren ska alla invånare i Kronoberg som är 18-69 år erbjudas vaccin.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons