GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Regionens uppmaning i midsommar

     Kronoberg • Publicerad 24 juni 2021 • Uppdaterad 25 juni 2021
     Foto: Alexander Hall

     Region Kronoberg har haft en långsammare minskning av antal fall än flertalet andra regioner. Men trots deltavarianten ser smittspridningen ut att fortsätta minska. Enligt Region Kronoberg är faran inte över än och den kommande midsommarhelgen ger en risk för ökad smittspridning.

     – Uppmaningen är att fira midsommar på ett smittsäkert sätt. Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk och var noggrann med handhygienen. Det är ännu viktigare nu eftersom deltavarianten är mer smittsam, säger smittskyddsläkare Christian Blomkvist.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.