Annons

Regionteatern polisanmäler i Växjö

Växjö • Publicerad 7 februari 2019
Foto: Ascaf Avraham

Via oseriösa nätsajter säljs falska alternativt alldeles för dyra biljetter till föreställningar i Växjö. VXOnews kunde under onsdagen rapportera att West Side Story, som Katedralskolans estetiska program sätter upp tillsammans med Regionteatern Blekinge Kronoberg, varnar för biljetter säljs på fel sätt.

Nu har även Regionteatern polisanmält en oseriös sajt efter att biljetter till dansföreställningen Venezuela den 16 februari legat ut på sajten.

Annons

– Vi fick reda på det här i onsdags, att biljetter till Venezuela erbjuds på en oseriös nätsajt. Det finns inget som tyder på att den här sajten har några faktiska biljetter. Vi har inte märkt av några större uppköp av biljetter och vi har bra koll på försäljningen, säger Regionteaterns försäljningschef Marie Björkman till Smålandsposten.

Teaterns pris är 240 kronor men på den aktuella sajten erbjuds biljetter för närmare 1 000 kronor.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons