Annons

Rektorn lämnar - så minns han tillbaka

Publicerad 3 mars 2017
Foto: FILIP SJÖFORS, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: FILIP SJÖFORS, SMÅLANDSPOSTEN

Efter sju år lämnar Linnéuniversitetets rektor Stephen Hwang för Högskolan i Halmstad, och när han tänker tillbaka på tiden i Växjö och Kalmar är det få saker han ångrar.

– Det finns inget som jag direkt ångrar, inte på det sättet, inga stora saker. Men jag borde nog ha lagt mer fokus på den interna kommunikationen. Jag har prövat många olika medel att nå ut, men det är jättesvårt. säger han till Barometern.

Annons

När Barometerns reporter frågar vilka framgångar Stephen Hwang minns säger han sammanslagningen av Högskolan i Kalmar med Växjö universitet:

– Det är oerhört dramatiskt att slå ihop två så stora organisationer med två helt olika kulturer och administrativa system, det födde frustration, ilska och besvikelse. Samtidigt förväntades allt fungera från dag ett. Det har inte varit svårare än väntat. Snarare lättare. Läs hela intervjun här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons