Annons

Restaurangkedjan öppnar i centrala Växjö

Växjö • Publicerad 6 maj 2019
.
.Foto: Petter Trens/Borås Tidning

I oktober 2017 blev det känt att modebutiken Kompaniet skulle stänga i Willans park i Växjö City. Från och med i sommar blir det mat och boule i lokalerna när Cyrano/Boulala öppnar i juni.

– I mitten av juni eller kanske snarare i slutet räknar vi med att öppna. Vi kommer att ha både boule och vårt Cyranokoncept, säger Lorenzo Baniassadi, marknadsansvarig för restaurangkedjan Cyrano/Boulala, till Smålandsposten.

Annons

Restaurangkonceptet bygger på fransk stil och provencalska pizzor från vedeldad stenugn, fransk husmanskost och sydfransk á la carte.

Totalt kommer Cyrano/Boulala kunna ta emot 150 personer på plats i lokalerna, för både mat, häng och boule. Restaurangkedjan har 16 restauranger runt om i landet.

Lokalerna håller på att färdigställas för närvarande. På grund av diverse pappersexercis med kommunen har det planerade öppningsdatumet skjutits upp från slutet av maj.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons