GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

S: Bygg en ny ishall i Växjö

Växjö • Publicerad 29 oktober 2021
.
.Foto: SIMON ELIASSON

Socialdemokraterna föreslår att en ny ishall ska byggas i Växjö tätort. Enligt partiet är Växjö kommun i behov av en ny ishall eftersom efterfrågan är hög hos både idrottsföreningarna och allmänheten.

– Växjö behöver en ny isyta. Därför blir vårt vallöfte att sätta i gång med planerna för en ny ishall när vi tar över styret i Växjö kommun. Att bygga en ny ishall kostar omkring 70 miljoner kronor. Det har vi råd med, säger Malin Lauber (S), kommunalråd i opposition.

Socialdemokraterna lyfter också upp vikten av att idrottshallarna sprids ut i kommunen för att fler ska ha närhet till hallarna när de ska utöva en idrott.

– Ju fler idrottsanläggningar som finns i Växjö desto bättre för alla som vill och som redan i dag utövar en idrott. Vi vet att det är positivt för folkhälsan att syssla med en idrott och idrotten är även viktig för att skapa sysselsättning för barn och ungdomar, säger Otto Lindlöf (S), oppositionsledare i kultur och fritidsnämnden.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.