GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     S i Kronoberg nominerar Magdalena Andersson

     Kronoberg • Publicerad måndag 15:03 • Uppdaterad måndag 15:04
     Magdalena Andersson
     Magdalena Andersson
     Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

     Stefan Löfven slutar som partiordförande för Socialdemokraterna i höst. Finansminister Magdalena Andersson har varit storfavorit att efterträda Löfven sedan statsministern meddelat att han slutar.

     Flera partidistrikt har redan nominerat Magdalena Andersson och nu får hon även sitt stöd av Kronobergs Socialdemokratiska Partidistrikt.

     – Magdalena Andersson är en väldigt kompetent politiker och hon har ett mycket starkt stöd i hela vårt partidistrikt. Med henne vid rodret kommer vi att gå stärkta in i nästa års valrörelse, säger partidistriktets ordförande Robert Olesen.

     Beslutet togs under måndagen efter att länets åtta kommuner lämnat förslag på kandidater.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.